Coronavirus

Plan van aanpak

Sinds 14 maart is Domein De Vesten verplicht gesloten omwille van het coronavirus. Wij steunen deze maatregel en hopen op deze manier dat de gezondheid van iedereen zo veel mogelijk gespaard blijft en we het virus zo snel mogelijk kunnen bedwingen.

Welke gevolgen en mogelijkheden biedt dit voor u :

Domein De Vesten

Reeds geplande feesten en events de eerstkomende 10 weken

Wegens het coronavirus kunnen alle feesten en events die de komende 10 weken gepland staan in Domein De Vesten uitgesteld worden naar latere datums. Bekijk voor jezelf wat de opties zijn en dan zoeken we samen naar een gepaste oplossing. De verplaatsing van jullie feest of event naar een latere datum dit jaar is volledig kosteloos en ook betaalde voorschotten nemen we mee naar de nieuw gekozen datum.

Nieuwe feesten en events

Voor inlichtingen omtrent nieuwe feesten en events blijven we steeds bereikbaar. Bezoeken zijn momenteel niet mogelijk, deze plannen we opnieuw in van zodra dit terug op een gezonde en veilige manier kan gebeuren. Graag staan we jullie wel te woord via telefoon, mails of video gesprekken. We maken met plezier tijd om naar jullie plannen en dromen te luisteren en hiervoor de gepaste voorstellen te formuleren.

Heb je een vraag, een idee of een bezorgdheid ? Dan mag je gerust bellen naar 014 86 78 49 of mailen naar info@devesten.be 

Wij denken graag met jullie mee…

Restaurant Tiw Thai

Afhaalmaaltijden in ons Thais restaurant zijn een lekker alternatief voor de gemiste restaurantbezoeken. Een gezonde afwisseling om met je gezin van te genieten.

Onze aangepaste uurregeling hiervoor is : open op donderdag – vrijdag – zaterdag en zondag telkens van 17u00 tot 21u00.

Bestellen kan op ons nummer 014 49 95 00

De volledige menukaart vind je op http://www.tiwthai.be/menu
 In geval van wijzigingen of nieuws, houden we je via deze website of onze Facebookpagina op de hoogte.

We wensen jullie sterkte en een goede gezondheid toe. Zorg goed voor uzelf en uw naasten,

Het team van Domein De Vesten