De ideale feestlocatie

De perfecte feestlocatie, die is voor iedereen anders. Bovendien zal ook het type feest dat je wil organiseren mee bepalen hoe de ideale locatie er moet uitzien. Toch zijn er ook een aantal algemene punten die de nodige aandacht verdienen indien je op zoek bent naar een goede feestzaal. Ben jij nog aan het uitkijken naar een unieke feestlocatie voor je bruiloft, communiefeest, bedrijfshappening of iets anders? Dan ben je ongetwijfeld aan het juiste adres bij De Vesten in Laakdal!

Aan welke eisen moet een feestlocatie voldoen?

Wie op zoek is naar een feestlocatie heeft het zeker en vast al ondervonden: er zijn een heleboel eisen waaraan een geschikte locatie moet voldoen. Om te beginnen moet de zaal bijvoorbeeld groot genoegzijn. Zo kan een lege zaal énorm lijken, maar vergeet niet dat dat al gauw verandert wanneer al het materiaal geïnstalleerd is en de gasten aanwezig zijn.

Vraag dus zeker eventjes aan de verantwoordelijken van de feestlocatie of je ook foto’s kan zien van een volledig ingerichte feestzaal. Daarnaast moet er voldoende parkeergelegenheid zijn in de buurt. Controleer dit goed op voorhand, om te vermijden dat je gasten op de dag van het feest té ver van de feestlocatie moeten parkeren. Ga je een feest organiseren in de zomer, dan kan het ook erg handig zijn om een feestlocatie te huren met een tuin of terras. Ook wanneer er veel kinderen aanwezig zullen zijn is dit absoluut een pluspunt. Verder is het natuurlijk ook belangrijk dat een feestlocatie over de nodige faciliteiten beschikt zoals aansluitingen voor een licht- en geluidsinstallatie, eventuele catering, enzovoort.

De Vesten als jouw ideale feestlocatie

Zowel voor bedrijfsfeesten als voor familiefeesten vormt De Vesten de perfecte feestlocatie. We beschikken over elf zalen met elk een verschillende capaciteit, gaande van 20 tot 350 personen. Je kan deze zalen ook met elkaar combineren of meerdere zalen tegelijk afhuren. Op die manier kan het buffet bijvoorbeeld in de buffetruimte worden opgesteld, terwijl je kan dineren in een aanpalende feestzaal. Zo ondervind je geen hinder van de activiteit rond het buffet en kan dit de ganse duurtijd van het feest blijven staan. Voorts hebben we alles wat nodig is voor de ideale feestlocatie. Indien gewenst kan je een beroep doen op onze keukenploeg voor de lekkerste gerechten, en voor onder andere muziek en geluid werken wij samen met enkele betrouwbare partners. Je bent echter niet verplicht om voor hen te kiezen. Aan ons feestcomplex zijn er tevens een groot terras en tuin aanwezig, met een speeltuin voor de kleinsten.

Onze grote parking zorgt ervoor dat alle gasten vlak bij de feestlocatie kunnen parkeren. Ten slotte is er ook ons klantgericht, passioneel team dat altijd voor je klaarstaat en is er ook steeds een van de zaakvoerdersaanwezig om alles op te volgen en in goede banen te leiden.

De perfecte feestlocatie in provincie Antwerpen

Met De Vesten als feestlocatie wordt jouw feest sowieso een succes! Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen en meer te ontdekken over onze diensten. Je kan ook alvast een simulatie doen via de feestcalculator om een idee te krijgen van onze feestlocatie, de mogelijkheden en de prijzen. Wil je ons graag contacteren, dan kan dat op het nummer 014/86.78.49 of via ons contactformulier.