Lentefeest of communiefeest

Een communiefeest heeft altijd al symbool gestaan voor een belangrijke stap in het leven van een kind. Hetzelfde geldt voor het lentefeest, een alternatief voor communiefeesten dat alsmaar populairder wordt. Om een geslaagd communie- of lentefeest te organiseren zijn er echter verschillende zaken waarmee je rekening moet houden. Hoe kan je de kinderen entertainen? Hoe zorg je ervoor dat ook de volwassenen met volle teugen van het feest genieten? En ga je ook eten voorzien op het communie- of lentefeest? De Vesten geeft je alvast een duwtje in de goede richting!

Een lentefeest of communiefeest organiseren bij De Vesten

Er komt heel wat kijken bij het organiseren van een lentefeest of communiefeest. Zie je het niet zitten om dit bij je thuis te doen, huur dan een feestzaal bij De Vesten. Je hebt de keuze uit maar liefst elf verschillende feestzalen die ideaal zijn voor lente- en communiefeesten. Komen er heel veel gasten of wordt het net een intiemer feest?

Voor elke situatie hebben wij de gepaste zaal! Daarnaast kan onze eigen catering zorgen voor een overheerlijk menu in buffetvorm of geserveerd aan tafel. Op de pagina met de feestcalculator kan je alvast een idee krijgen van alle mogelijkheden hieromtrent. Voorts beschikt De Vesten ook over een tuin en een terras die je kan huren voor jouw communiefeest of lentefeest. Zo kan je bij mooi weer volop genieten van het zonnetje terwijl de kinderen ravotten in de tuin!

Een origineel lentefeest of communiefeest organiseren

Wie echt een origineel communiefeest of lentefeest wil organiseren zit zeker goed bij De Vesten! Terwijl de volwassenen genieten van een verrukkelijk menu kunnen de kinderen zich hier amuseren in de tuin. Of wat dacht je van toffe animatie tijdens het communie- of lentefeest?

Een goochelaar of een clown, een heuse kinderdisco, een springkasteel in de tuin, en ga zo maar door: De Vesten biedt heel wat mogelijkheden om een origineel lentefeest of communiefeest te organiseren! Je kan het boeken van de animatie volledig aan ons overlaten (wij werken hiervoor namelijk samen met een aantal betrouwbare partners) of je kan deze zelf inhuren. Ook is het mogelijk om de feestzaal volledig in te richten volgens een bepaald thema. Ridders en prinsessen voor een eerste communiefeest? Of superhelden voor een onvergetelijk lentefeest? Alles kan!

De juiste locatie voor een lentefeest of communiefeest

Ben je op zoek naar een geschikte locatie om een lentefeest of communiefeest te organiseren? Dan kan je hier je zoektocht beëindigen, want bij De Vesten in Laakdal ben je aan het juiste adres voor een origineel lente- of communiefeest! Naast een veelheid aan feestzalen en mogelijkheden geniet je hier ook nog eens van een ideale ligging.

Ons feestcomplex ligt namelijk in de Kempen, net op de grens tussen Vlaams-Brabant en Antwerpen. We zijn dus vlot te bereiken vanuit alle richtingen! Wil je meer te weten komen over ons, neem dan gerust contact op. Samen zorgen we voor een onvergetelijk lentefeest of communiefeest!

Ontdek onze zalen