Opkomende events

Ontdek onze feesten!

De Vesten Afterwork XXL!

Het aftellen kan beginnen! Op 22 februari is er een nieuwe editie van Stanley’s Afterwork party, waar je opnieuw je dansbenen kan bovenhalen. Geniet van heerlijke drinks, smakelijke hapjes en de beste muziek. De opgebouwde werkstress schudt en shake je in no time van je af! Deze keer is het een XXL editie: op een vrijdag, en tot maar liefst 3u 's nachts! Bestel je ticket via info@devesten.be of 014/86 78 49!

De Vesten Afterwork XXL

De Vesten @ Home - Traiteur

Vier je graag thuis maar breng je jouw feestavond liever niet achter het fornuis door? Kies dan voor onze feestelijke meeneemgerechten. Koud of warm, je bestelling zetten we met de grootste zorg klaar. Alle warme gerechten worden geleverd met echte borden en glazen, duurzaam en luxueus! Hang die schort snel weer weg en geniet van een onvergetelijke avond!

Traiteur

Zondagrestaurant

Geen zin om op zondag te koken voor de kids? Wil je graag lekker en gezond eten zonder uren in de keuken te staan? Kom dan zeker lunchen tijdens Sundays at De Vesten! Elke laatste zondag van de maand op het menu: een hapje van de chef, twee heerlijke, hartige soepen, gevolgd door een hoofdgerecht naar keuze. Voor je kinderen hebben we een aangepast menu.

Zondagrestaurant

Paasontbijt

Op Pasen en Paasmaandag kan je bij Domein De Vesten heerlijk komen ontbijten tijdens ons jaarlijks Paasontbijt! De paashaas zelf brengt ook een bezoekje waardoor je kroost op eitjesjacht kan gaan!

Paasontbijt