Bedrijfsevents

Een memorabel bedrijfsevent begint hier

Teambuilding, conferentie, opleiding of personeelsfeest? Domein De Vesten is er de ideale plek voor. Reken op uitgebreide vergaderfaciliteiten en unieke culinaire ervaringen. Bezorg je collega’s en zakenpartners een onvergetelijk bedrijfsevent.

Plan je event

Waarom kiezen voor
Domein De Vesten?

20 of 800 genodigden?

Verken 14 polyvalente zalen die helemaal moduleerbaar zijn volgens jouw wensen.

Ontvang je gasten in stijl

Kies voor onze ontvangstzaal waar je je gasten al dan niet culinair kan verwelkomen.

Binnen en buiten

Bij mooi weer kan je genieten van het terras en de tuin en binnen is het stijlvol vertoeven.

Uitgerust en afgestemd op al je noden

In onze zalen geniet je van een kraakheldere akoestiek en de nieuwste audiovisuele apparatuur.

Vlot bereikbaar en ruime parking

Vlakbij de afrit Geel-Oost van de E313, centraal gelegen bij Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. Gratis parking voor al je gasten.

Toast op een geslaagd event

Een receptie, walking dinner, buffet of menu. Onze topchefs realiseren je stoutste culinaire dromen.

NIEUW: Expo de Kempen

Op zoek naar een unieke eventlocatie die casco te huur is vanaf 1 dag?

Dan is Expo de Kempen dé locatie bij uitstek voor je congres, productvoorstelling, personeelsfeest of beurs.

Ontdek Expo de Kempen via deze link.

 

Expo de Kempen

 

 

Ziekenhuis Geel is al vijf jaar lang grote fan

Domein De Vesten is dé ideale locatie voor teambuildings, conferenties, opleidingen of personeelsfeesten. Hoe kunnen wij jouw bedrijf helpen? Aarzel niet om ons te contacteren.

 

Onze chef-koks creëren jouw menu. 

All in of à la carte? Receptie, walking dinner, buffet of menu? Jij kiest, onze topchefs realiseren je stoutste culinaire dromen. Voor iedere smaak een bereiding of een vaste menuformule. Van 20 tot 800 gasten ben je bij ons aan het juiste adres.

Bedrijfsevent Domein De Vesten​​​​

 

 

Deze bedrijven hadden een topevent.

Ons seminarie liep van een leien dakje bij Domein De Vesten. Er werd werkelijk aan alles gedacht en zelfs het nodige audiovisueel materiaal was al aanwezig in de zaal!
Kelly
Ons bedrijf organiseerde voor de eerste keer ons personeelsfeest bij Domein De Vesten, maar het zal zeker niet de laatste keer zijn! De keuken is echt top, we genieten nog na van het heerlijke menu…
Johan
Hier is echt alles aanwezig om een goed business event te organiseren: gemakkelijk bereikbaar, voldoende parkeerplaatsen en heel mooie zalen.
Jonathan
De service bij Domein De Vesten is echt top! Je hebt al van bij het eerste gesprek contact met de eigenaars die perfect weten wat nodig is voor een bedrijfsevent.
Marie-An
Voor al onze business events gaan we naar Domein De Vesten: je hebt voor zowel 10 als 200 man de gepaste zaal en ook de verschillende cateringopties kunnen we perfect afstemmen op elk event.
Caroline

Een domein met 1001 mogelijkheden. 

Domein De Vesten, da’s pure verwennerij. Van culinaire magie tot overnachten in stijl: duik in de mogelijkheden van jouw toekomstige feestlocatie.

After Work

Maak bij De Vesten een onvergetelijke after work party door samen met je collega’s te feesten. Gratis hapjes, lekkere drankjes en swingende muziek zijn de ingrediënten van een perfect avondje uit!

Meer info

Overnachten

 In De Vesten Suites snuif je ‘s ochtends de geur van verse koffiekoeken op, sta je heerlijk lang onder de douche, en leggen we je lekker in de watten.

Meer info

Gastronomie

Van piekfijne, originele catering tijdens jouw evenement tot ons zondagsrestaurant: in De Vesten besteden we héél veel aandacht aan lekker eten.

Meer info

Contacteer nu onze feestplanner!

Aan de slag