Feesten

Onbezorgd genieten met familie en vrienden.

Gezellig samenzijn met je familie of een groot avondfeest met al je vrienden? Domein De Vesten is jouw droomlocatie: feest in stijl en laat je culinair verwennen in een prachtig kader.

Waarom kiezen voor Domein De Vesten?

 • 20 of 350 genodigden?
  Jij kiest de grootte van de zaal uit ons aanbod van veertien zalen

 • Onze feestplanner stelt de juiste vragen
  En realiseert jouw ideeën: zo hoef je je geen zorgen te maken over de praktische kant van het verhaal

 • Fingerfood of een heus buffet
  Afgestemd op de smaken van het jonge feestvarken, de noden van opa en oma en de wensen van jouw dansende vrienden. Een reis langs de wereld of eerder klassiek, we stellen samen met jou het menu samen.

 • Binnen en buiten
  Onze prachtige tuin wordt jouw droomlocatie en binnen is het stijlvol vertoeven.

 • Kindvriendelijk & teenager proof
  Waarmee kunnen we het feestvarken verrassen? Een themafeest, springkasteel, goochelaar of kinderdisco? Jonge speelvogels kunnen zich uitleven in de speeltuin.

 • Tot in de puntjes verzorgd
  Zodat je foto’s kan projecteren, je de fijnste DJ in huis hebt, je feest in thema is, er genoeg parkeerplek is.  Bij de Vesten wordt aan alles gedacht.

Onze klanten getuigen

Dankzij Domein De Vesten werd ons gouden jubileum een prachtige dag! Zowel het koude als het warme, en niet te vergeten het dessertenbuffet, werd door iedereen zeer gesmaakt en gewaardeerd.
Mijn verjaardagsfeest was fantastisch! De zaal werd magnifiek gedecoreerd en de foyer is een prachtige locatie voor de aperitief. Alle genodigden waren ook vol lof over de bediening!
Er is geen betere locatie om een communiefeest te geven dan Domein De Vesten. De kids konden naar hartelust ravotten in de tuin en ook het eten was gewoonweg top!
Een dikke pluim voor het hele team van Domein De Vesten! Zowel voor, tijdens als na ons feest was geen enkele vraag te veel en werden we super goed geholpen.
De service is hier echt top! Alles werd voor ons tot in de puntjes geregeld zodat we op de dag van ons feest zorgeloos konden genieten.
Frans & Mia
Lieve
Karen & Bart
Donia & Ali
Marie & Sara

Hoeveel kost jouw feest?

Onze feestcalculator kan reeds een eerste persoonlijk prijsvoorstel voor jou genereren. Zo heb je meteen een idee van het kostenplaatje.