Overige feesten

Onbezorgd genieten met familie en vrienden.

Van een communie- of lentefeest tot een babyborrel: De Vesten leent zich perfect voor kleine en grote feesten. Prachtige zalen, menu's die je helemaal naar wens samenstelt,... bij ons zijn alle ingrediënten voor een topfeest aanwezig.

Plan jouw feest

Een feest op jouw maat.

button previous
button next

Contacteer nu onze party planner!

Aan de slag!

Een droomlocatie voor je feest

button previous
button next

Onze zalen zijn ontworpen met jouw wensen voor ogen. Wil je een groots feest of hou je het liever kleinschalig? Kies je voor een à la carte menu of liever een gezellige barbecue? Dj of een live band? De Vesten helpt je om de belangrijkste knopen voor jouw feest door te hakken. 

Aan de slag

20 of 800 genodigden?

Klein, gezellig zaaltje of grote ruimte nodig? Bij ons kan je kiezen uit 14 zalen die je helemaal naar eigen smaak kan indelen en inkleden.

Fingerfood of een heus buffet

Afgestemd op de smaken van het jonge feestvarken, de noden van opa en oma en de wensen van jouw dansende vrienden.

Binnen en buiten

Schijnt de zon? Hou je feest dan op het terras of in de tuin. Zowel binnen als buiten maken we er een stijlvol evenement van.

Uitgerust en afgestemd op al je noden

Feestgangers trakteren op leuke muziek of een fijne video? Wij voorzien alle apparatuur om jouw event op te leuken.

Vlot bereikbaar met ruime parking

Vlakbij de afrit Geel-Oost van de E313, centraal gelegen bij Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. Gratis parking voor al je gasten.

Kindvriendelijk & teenager-proof

Kids en tieners kunnen zich helemaal uitleven: springkasteel, goochelaar of kinderdisco: your wish is our command!

Onze chef-koks creëren jouw feestmenu.

All in of à la carte? Receptie, walking dinner, buffet of menu? Jij kiest, onze topchefs realiseren je stoutste culinaire dromen. Voor iedere smaak een bereiding of een vaste menuformule. Van 20 tot 800 gasten ben je bij ons aan het juiste adres.

bffgb

 

Zij beleefden een prachtfeest.

Dankzij Domein De Vesten werd ons gouden jubileum een prachtige dag! Zowel het koude als het warme, en niet te vergeten het dessertenbuffet, werd door iedereen zeer gesmaakt en gewaardeerd.
Frans & Mia
Mijn verjaardagsfeest was fantastisch! De zaal werd magnifiek gedecoreerd en de foyer is een prachtige locatie voor de aperitief. Alle genodigden waren ook vol lof over de bediening!
Lieve
Er is geen betere locatie om een communiefeest te geven dan Domein De Vesten. De kids konden naar hartelust ravotten in de tuin en ook het eten was gewoonweg top!
Karen & Bart
Een dikke pluim voor het hele team van Domein De Vesten! Zowel voor, tijdens als na ons feest was geen enkele vraag te veel en werden we super goed geholpen.
Donia & Ali
De service is hier echt top! Alles werd voor ons tot in de puntjes geregeld zodat we op de dag van ons feest zorgeloos konden genieten.
Marie & Sara

Een domein met 1001 mogelijkheden.

Domein De Vesten, da’s pure verwennerij. Van culinaire magie tot overnachten in stijl: duik in de mogelijkheden van jouw toekomstige feestlocatie.

After Work

Maak bij De Vesten een onvergetelijke after work party door samen met je collega’s te feesten. Gratis hapjes, lekkere drankjes en swingende muziek zijn de ingrediënten van een perfect avondje uit!

Meer info

Gastronomie

Van piekfijne, originele catering tijdens jouw evenement tot ons zondagsrestaurant: in De Vesten besteden we héél veel aandacht aan lekker eten.

Meer info

Overnachten

 In De Vesten Suites snuif je ‘s ochtends de geur van verse koffiekoeken op, sta je heerlijk lang onder de douche, en leggen we je lekker in de watten.

Meer info

Contacteer nu onze feestplanner!

Aan de slag