Trouwen

Een droomlocatie voor je huwelijk.

Domein De Vesten is de droomlocatie voor je huwelijksplechtigheid en feest. 
We laten niets aan het toeval over. Met jouw wensen voor ogen ontwierpen we onze zalen.

Feest op locatie

Gastronomie

Domein De Vesten zorgt voor de culinaire verwennerij van je gasten. Onze chefs bereiden een waar feestmaal, je hoeft het enkel nog te komen ophalen.

Taart

Onze wedding planner denkt met je mee

We helpen je graag met de organisatie van je feest. Het boeken van een DJ, het inkleden van de ruimte, animatie voor de kids of een ander verzoek?  

Wedding planner Domein De Vesten

Waarom kiezen voor Domein De Vesten?

 • 20 of 350 genodigden?
  Jij kiest de grootte van de zaal uit ons aanbod van elf zalen.

 • Onze feestplanner stelt de juiste vragen
  En realiseert jullie dromen, zo hoef je je geen zorgen te maken over de praktische kant van het verhaal.

 • All in of à la carte?
  Onze topchefs realiseren je stoutste culinaire dromen. Voor iedere smaak een bereiding of een vaste menuformule? Van 20 tot 350 gasten ben je bij ons aan het juiste adres.

 • Binnen en buiten
  Onze prachtige tuin wordt jouw droomlocatie en binnen is het stijlvol vertoeven.

 • Kindvriendelijk
  Jonge speelvogels leven zich uit in de speeltuin en ook voor animatie kan worden gezorgd.

 • Word wakker in de bruidssuite
  Overnacht op je feestlocatie en ontwaak met een verrassingsontbijt op bed.

 • Tot in de puntjes verzorgd
  Je vrienden projecteren filmpjes,  je oma is onder de indruk van je tafeldecoratie, je tantes maken de dansvloer onveilig, de laatste genodigden kunnen nog onbezorgd parkeren. In Domein de Vesten wordt aan alles gedacht.

Onze klanten getuigen

Ons huwelijk bij Domein De Vesten was gewoonweg perfect! We werden enorm goed geholpen bij het organiseren van onze trouwdag en op de dag zelf werd iedereen tot en met de laatste dans op zijn wenken bediend.
Het eten bij Domein De Vesten is echt van topniveau! Iedereen was onder de indruk van het dessertenbuffet en ook de andere gerechten waren gewoonweg perfect.
Domein De Vesten is echt een prachtlocatie! De mooie groene setting, de prachtige foyer en de stijlvolle aankleding van de zaal maakten ons huwelijksfeest helemaal af!
Onze overnachting in de bruidssuite van Domein De Vesten was de kers op de taart. De kamer was tip top in orde en het ontbijt was overheerlijk!
Domein De Vesten had aandacht voor alle details en onze persoonlijke wensen, precies zoals we het in gedachten hadden! Er werd ook gedacht aan de noden van onze kids waardoor ook zij ons trouwfeest fantastisch vonden!
Liesbeth & Tom
Pieterjan & Nico
Paulien & Lucas
Elmas & Fatima
Evelien & Nicolas

Hoeveel kost jouw feest?

Onze feestcalculator kan reeds een eerste persoonlijk prijsvoorstel voor jou genereren. Zo heb je meteen een idee van het kostenplaatje.